Imaginarium Festival 17 en 18 augustus 2019

Op 17 en 18 augustus vindt het Imaginarium Festival plaats in Park Vijversburg, Tytsjerk – da’s aan de Rijksstraatweg net buiten Leeuwarden. Ik zal eerlijk bekennen dat ik nog niet eerder op het festival ben geweest – voorgaande jaren kwam er steeds weer wat tussen: vakantie, verjaardagen… Dit jaar ben ik wél van de partij, en niet eens al bezoeker. Ik ben er te gast op het Anderwereld Schrijversplein!

En ik bevind me in goed gezelschap: behalve Midgard-collega Marieke Veringa en mede-Nimisaan Marieke Frankema kan ik me verheugen op de aanwezigheid van o.a. Cathinca van Sprundel, Annemiek Steur en Yvette Hazebroek.

De hele dag ben ik aanwezig met een volle boekenkraam, beschikbaar voor een praatje of een babbel. En ik zal ook een workshop geven aan de hand van mijn boek Van Hoofdletter tot punt. Bullet Journal voor schrijvers, over één van de hoofdingredienten van ieder boek: de plot. Ben je benieuwd geworden? Kom gezellig langs bij mij en de andere schrijvers!

Deze sprookjesachtig mooie foto’s zijn afkomstig van het online fotoboek van Imaginarium Festival, de banner is geleend van hun Facebook-pagina. Ik ben alvast een passend kostuum aan het voorbereiden…

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: