Publicaties

Maria’s Kerstengel (2017)

Elke december klust Maria bij in de bakkerij van haar oom Gomez, om hem te helpen aan de kerstdrukte te voldoen. Ze is geen fan van kerst, en dat heeft eDSC_1756r alles mee te maken dat ze op Eerste Kerstdag geboren is. Dit jaar wil ze helemaal alles ontlopen dat met kerst te maken heeft, want ze durft haar klasgenoot, waar ze smoor op is, niet mee te vragen naar het kerstbal. Haar beste vriendin Selma springt voor haar in de bres en vraagt Daan – Danielle voor vrienden – of ze Maria misschien danslessen wil geven voor het bal…?

Gepubliceerd in: Verhalenbundel Wonderland van Dutch Venture Publishing. Illustratie: Emmy van Ruijven.


Heksenzusje (2017)

Stefanie leeft op straat. Ze maakt onderdeel uit van een bende zandverkopers: met hun product kunnen mensen hun magische talent ontdekken en er kortstondig gebruik van maken. Maar het gebruik van magie is bij de wet verboden en de verkoop ervan is al even illegaal. Als Joost, haar maatje, op een dag dood wordt aangetroffen in de Zwartsluis, probeert Stefanie te ontdekken wie er verantwoordelijk is voor zijn dood.

Gepubliceerd in: Verhalenbundel Magisch van Dutch Venture Publishing.


Nordic-NoirDe Man die een Hoofd Achterliet (2016) als I. Burbick

Wie heeft er niet gehoord van het hoofd dat werd aangetroffen buiten de Shisha Lounge aan de Amstelveenseweg in Amsterdam, op 9 maart 2016? In dit verhaal lees je wat er mogelijk aan de gruwelijke vondst vooraf is gegaan, en wie het hoofd er heeft neergelegd…

Gepubliceerd in: Verhalenbundel Nordic Noir van Uitgeverij Letterrijn.

 


Huize Waldsteyn (2014) als I. Burbick

Als Tonia van Timmerbedrijf Kortrijk wordt ingehuurd om de oude villa Waldsteyn te renoveren, kan ze haar geluk niet op. Ze is gefascineerd door het vreemde gebouw en kent de tragische geschiedenis van de bewoners van het pand. Tijdens haar werkzaamheden wordt Tonia telkens gestoord door een oude dame die beweert in dienst te zijn van het huis, en die de asbakken komt legen. Maar hoe komen die asbakken telkens weer vol?

Gepubliceerd in: Verhalenbundel Insomnia van Uitgeverij Letterrijn.


Fantastisch Strijdtoneel IIILord Tewkesbury’s Soirée Dansant (2012)

Lord Shelby Tewkesbury en zijn echtgenote Carolina leven in een ongelukkig huwelijk. Ze hebben geen kinderen en terwijl Lord Shelby leeft voor de beau monde, voor zijn diners en graag dansavondjes organiseert, trekt zijn echtgenote zich het liefst terug op een stoffige zolder om vertederende creaties te maken. Groot is dan ook zijn verrassing als ze op een zomeravond toch op één van zijn soirées dansant verschijnt. Wat oogt ze onnatuurlijk jong en fris…!

Gepubliceerd in: Verhalenbundel Fantastisch Strijdtoneel III van Uitgeverij Books of Fantasy.


Beroepsrisico (2012)

Een politica schaduwen, dat is een fluitje van een cent voor iemand als Myrsada. En het feit dat ze er een riant bedrag voor betaald krijgt, had zeker een alarmbelletje moeten doen rinkelen. Pas als ze haar oude vlam Widget Airborne herkend als bodyguard voor de politica, begint ze zich af te vragen of er niet meer speelt. Maar dan is het al te laat…

2e plaatswinnaar van Trek Sagae schrijfwedstrijd. Gepubliceerd in: Star Trek Fanmagazine The Flying Dutch.

Advertisements

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: