Over WerringWerk

WerringWerk is het schrijfbedrijf van Rianne Werring. Zij schrijft, leest, recenseert, redigeert en analyseert. Soms onder eigen naam, soms onder het pseudoniem I. Burbick.

In 2018 verscheen Van Hoofdletter tot punt. Bullet Journal voor schrijvers: een boekje vol tips en adviezen over het schrijven, redigeren en publiceren van een boek. In 2019 komt haar eerste roman De Toverfluit uit bij Nimisa Publishing House.

Daarvoor verschenen van haar hand de verhalen Huize Waldsteyn in de bundel Insomnia en De Man die een Hoofd Achterliet in de bundel Nordic Noir, beiden van uitgeverij Letterrijn. Deze zomer verscheen het verhaal Heksenzusje in de bundel Magisch van Dutch Venture Publishing, en later dat jaar kwam Maria’s Kerstengel uit in de veelgeprezen Wonderland-bundel.

Sinds februari 2016 is ze als tekstredacteur actief bij o.a. Midgard Manuscripten en Tekstbureau Den Haag. Voordien recenseerde ze theater- en dansvoorstellingen  voor www.8weekly.nl, en was ze actief als recensent en redacteur bij www.fantasyboeken.org.

Ze studeerde Literatuur- en Theaterwetenschap aan twee Nederlandse universiteiten. Het analyseren van teksten is één van haar grootste talenten.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: