Magisch!

Nog een dag wachten, dan komt hij uit… de verhalenbundel Magisch!  Met erin bijdragen van Eva Moraal, Jen Minkman, Vanessa Gerrits, Marijke F. Jansen, Debora Elisabeth, Mascha Schoonakker, Danielle Dijkstra, Isabel Peters… en ondergetekende! Verschillende auteurs met een eigen stijl, die schrijven over uiteenlopende onderwerpen, maar allemaal met een paranormaal tintje. Een uitgelezen manier om kennis te maken met YA-auteurs van eigen bodem!

Mijn eigen bijdrage heet Heksenzusje. Hoofdpersoon Stefanie maakt deel uit van een bende van zandverkopers onder leiding van een Ma. Zand is een illegale substantie die mensen tijdelijk van magische krachten voorziet, maar wat voor kracht dat is en hoe sterk die zich manifesteert, valt niet te voorspellen. Op een avond komt Joost, die lid is van Stefanie’s bende, niet thuis en de volgende ochtend blijkt hij te zijn verdronken. Er wordt gesproken over een ongeluk, maar Stefanie heeft daar ernstige twijfels bij en gaat op onderzoek uit.

Deze prachtige boektrailer werd gemaakt door Debora Elisabeth. Geen gemakkelijke opgave, want hoe maak je een boektrailer voor een verhalenbundel? Oordeel zelf: wat mij betreft is hij geslaagd met vlag en wimpel!

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: