Oh ja, ik was op YALfest!

Soms heb je geen tijd om blogjes te schrijven. Bijvoorbeeld wanneer je vijf dagen per week bij je nieuwe baan ingewerkt wordt, meedoet aan Camp NaNoWriMo en daarnaast in je weekend nog even aan het bijklussen bent. Zoals op 23 april, toen ik met twee schrijvers en twee uitgevers te gast was op YALfest in Aalsmeer!

Samen met Jen Minkman van Dutch Venture Publishing, Natasja Storm van Storm Publishers en auteurs Chinouk Thijssen en Olga Hoekstra stonden wij onszelf en bevriende auteurs te promoten. Het resultaat was een tafel vol boekenleggers, flyers en visitekaartjes  die allemaal weggegeven mochten worden aan de ene kant…

DSC_1463

IMG_20170423_101522_029

DSC_1460

… en boekbordjes en gehaakte boekenleggers aan de andere kant!

Het was een lekker drukke middag, die voor mij helaas al weer vroeg ophield omdat ik op tijd terug moest reizen naar het verre Groningen. Gelukkig is er in de trein genoeg gelegenheid om die nieuw vergaarde boeken te lezen.

 

 

 

Advertisement

One thought on “Oh ja, ik was op YALfest!

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: