Midgard in SchrijvenOnline Magazine!

Midgard Manuscripten is deze maand in het SchrijvenOnline Magazine te vinden! In het artikel stellen Marieke en ik ons voor en leggen we uit wat Midgard precies biedt, en wat ons onderscheidt van andere manuscriptbureaus:

“Midgard is gespecialiseerd in de genres Young Adult, Science Fiction en Fantasy en onderhoudt nauw contact met een aantal Nederlandse uitgeverijen die zich met deze genres bezighouden (o.a. Nimisa, Celtica Publishing, Dutch Venture Publishing en Storm Publishers).  Bij deze uitgeverijen kunnen we goede manuscripten die we in behandeling krijgen ook aandragen. Rianne is bovendien niet alleen schrijfster, maar ook literatuurwetenschapper. Marieke heeft onder het pseudoniem Mara Li diverse romans gepubliceerd. Wij zijn dus meer dan “slechts” lezers die een goed boek kunnen herkennen – wij kennen het schrijfproces van binnenuit en denken ook als schrijvers met je mee. Tevens zijn wij één van de weinige bureaus die naast gedichten ook Engelse manuscripten behandelen.

Natuurlijk beperken we ons niet enkel tot bovenstaande genres. Onze kracht ligt in het blootleggen en analyseren van de onderliggende structuur van een verhaal. Dus: wanneer geef je welke informatie, hoe logisch voelen de acties die uit gebeurtenissen voortvloeien, hoe heb je de spanningsboog opgebouwd? Past het boek bij het publiek dat de auteur voor ogen had, voelt het als een goed geheel of is er sprake van storende ruis of onafgemaakte plotlijnen? Zijn de personages geloofwaardig? Dat zijn allemaal zaken die de genres overstijgen.”


Psst! Ben jij abonnee van SchrijvenOnline? Dan krijg je 10% korting op een analyse van je werk! Kijk voor meer informatie op https://midgard-manuscripten.nl/analyse/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: