Hoera, ze zijn binnen!

De deurbel gaat. Het is de postbode. Ik haast me drie trappen af naar beneden en neem het pakketje in ontvangst. Een week geleden heb ik ze ontworpen, en daar zijn ze dan. De nieuwe visitekaartjes voor WerringWerk aan de ene kant, en Midgard Manuscripten aan de andere kant!

En met het ontvangen van mijn visitekaartjes, heb ik ook maar meteen de website gelanceerd. Welkom dus op de webstek van WerringWerk! Kijk gerust even rond, lees een blogpost of een kort verhaal en kom nog eens terug, want ik zal met regelmaat iets van me laten horen.

En als we elkaar nog eens tegenkomen in het wild, reik ik je met gepaste trots mijn dubbelzijdige visitekaartje aan.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: