Workshop op het YA Event Dordrecht

Afgelopen vrijdag 12 april vond het Young Adult Event plaats in boekhandel Vos & Van der Leer in Dordrecht. Een avond waarop twee boeken gepresenteerd werden – Dodenstad, het tweede deel van de Zielverzamelaar-serie van Mascha Schoonakker en Het Licht van Lorelei van Jen Minkman – en waarop drie workshop werden gegeven. Naast de workshops van Cathinca van Sprundel en Jen Minkman, kwam ook Van Hoofdletter tot Punt aan bod!

In de workshop werden – na enige uitleg over de totstandkoming van het boekje – enkele tips of opdrachten gegeven rondom het maken van een plot. Wie interesse heeft in de presentatie, kan ‘m hier opvragen!

Na deze presentatie – die wegens een kleine organisatorisch oponthoud als eerste plaatsvond – werd Mascha Schoonakker geïnterviewd door Cathinca van Sprundel, die na een korte pauze haar eigen workshop gaf over het hoe en waarom van hervertellingen van sprookjes. Daarna gaf Jen Minkman een masterclass worldbuilding en uiteindelijk werd onder de kleine zestig toehoorders een flink boekenpakket verloot door middel van een interactieve prijsvraag!

Dordrecht (2).JPG

 

 

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: