#MoonYaContest: lees De Gebroeders Lazarus op Sweek.nl!

Uitgeverij Moon en digitaal leesplatform Sweek organiseren samen een schrijfwedstrijd onder de naam Moon YA contest. De inzet? De winnaar krijgt een uitgeefcontract bij Moon! Wat moet je ervoor doen? Minstens 20.000 woorden van een YA-roman op Sweek publiceren, vóór 28 februari 2018. Ga ik meedoen? Tuurlijk!

Al in de tijd van de verhalensite.com (ik spreek nu over het verre internetverleden, in 2010) schreef ik de eerste versie van mijn verhaal over de twee broertjes Diego en Jésus, die met een zware kist arriveren op het strand van Bucca Nero. In de kist bevindt zich het levenloze lichaam van hun zusje Alma, en de jongens zijn wanhopig op zoek naar een manier om haar weer tot leven te wekken. Ze hebben daarbij hun hoop gevestigd op de plannen van de mythische magnaat Basilli Nero, die zijn stoffelijke resten in zou hebben laten vriezen en een techniek zou hebben ontwikkeld om zich ooit weer tot leven te laten wekken.

 

De Gebroeders Lazarus klein

 

De eerste twee hoofdstukken zijn reeds op Sweek te vinden, en natuurlijk zou ik vereerd zijn met nieuwe lezers! En mocht je me verder willen helpen in de wedstrijd, maak dan een account aan en volg mijn verhaal!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: