Welkom!

Welkom op WerringWerk.nl, mijn schrijfbedrijf! Hier kun je van alles vinden over mijn schrijvende leven: redigeerwerk, schrijfprojecten, mijn publicaties, korte schrijfsels, blogs en meer.

Ik ben redacteur en tekstanalist. Wanneer ik een tekst lees, doe ik dat met het doel om te ontdekken waar de tekst voor bedoelt is, wat het wil bereiken en of het de juiste technieken daarvoor gebruikt. Vervolgens koppel ik aan de schrijver terug wat hij/zij kan doen om de tekst verder te verbeteren. Voornamelijk behandel ik manuscripten, maar ook blogpostjes, lesmateriaal, essays en artikelen.

Ik schrijf zelf ook veelvuldig. Enkele voorbeelden van mijn werk kun je terugvinden onder het kopje ‘Gratis lezen’. Op de pagina ‘Publicaties’ kun je zien welke van mijn verhalen door uitgevers gepubliceerd zijn. Soms vind ik het leuk om gedichten te vertalen: voorbeelden daarvan kun je terugvinden in mijn blogpostjes onder het kopje ‘Archief’.

Natuurlijk vind ik het leuk om te weten wat je van mijn site en mijn werk vindt! Schroom dus niet om een reactie achter te laten of om contact met me op te nemen via de contactpagina.

Wil je een tekst laten proeflezen, nakijken of redigeren? Dat kan. Neem ook dan contact op via de contactpagina. Voor meer informatie of een indicatie van de mogelijkheden, kan ik je ook doorverwijzen naar twee andere webadressen:

voor fictie www.midgard-manuscripten.nl

voor non-fictie www.tekstbureaudenhaag.nl.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: