Wonderland kerstbundel: Mijn allerliefste van Debora Elisabeth

 

Debora Elisabeth schijft meeslepende chicklits en Young-Adultverhalen. De prachtige foto’s voor haar covers schiet ze zelf. In 2016 debuteerde zij met de roman Vergeef haar.  De cowboy-roman Leven als een prinses in Texas, die ze schreef samen met Lizzie van der Ham, is mateloos populair!

Nederland is in oorlog met een niet nader genoemde vijand en de zeventienjarige Collin is één van de soldaten aan het front. Zijn vriendin Annabelle schrijft hem bijna elke dag, ze missen elkaar vreselijk, maar Collin ontvangt haar brieven nooit. Na een traumatische gebeurtenis aan het front, ontdekt hij één van haar brieven onder zijn matras. Het geeft hem veel troost, en dat schrijft hij haar ook. En zij ontvangt zijn berichten… op haar laptop.
Op magische wijze slagen de twee geliefden erin om de grenzen van hun gruwelijke werkelijkheid te omzeilen en in contact met elkaar te blijven, totdat het aan één van beide zijden plotseling weer stil valt… Kent dit verhaal dan geen gelukkig kerstfeest?

Veel kerstverhalen weten de lach met een traan te combineren, maar weinig kerstverhalen zijn zo duister en onheilspellend als Mijn allerliefste. Als we auteur Debora Elisabeth mogen geloven, zal Nederland in de nabije toekomst de strijd aan moeten gaan en zullen jonge mensen  – net als tijdens de twee wereldoorlogen – als kanonnenvoer naar het front worden gestuurd. Mijn allerliefste is rauw en – ondanks dat magische contact – pijnlijk reëel. Net als Annabelle en Collin kan de lezer alleen maar hopen op een goede afloop.

Lees Mijn allerliefste niet als je alleen thuis bent. Duik bij voorkeur samen met je eigen allerliefste onder een dekentje zodat je na afloop een hoognodige, hartverwarmende knuffel kunt krijgen.

Psst! Debora Elisabeth maakt ook geweldige boektrailers! Morgen laten we die van Wonderland zien…

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: